23 February 2012

Sabah dan Saya

hello dan assalamualaikum.

next week,kelab dari jabatan sye ada buat field work dekat sabah.kawasan keningau bha.yang sye tahu, kitorang ada pergi ke pusat latihan dakwah dakwah, pastu ada program anak angkat.tu saja kot yg sye tahu..yang penting hari ni (khamis 23/2/12) ada perkampungan utk settlekan program tu.ada kelas xla sye join perkampungan tu..dan khamis depan pulak dah berangkat ke Sabah.haha..kembali semula ke pulau borneo.yeah! suka walaupun ada kat borneo sekejab.

this is salah satu tempat kat sabah.pantai~!!kan sabah ni banyak pantai,kalo lah boleh bercuti kat sana dengan family..mesti layan kan.yer..haha



okey sabahan!khamis depan kitorang sampai sana!tggu kmi yah!

1 comments:

Za said...

huhuhu..untunglah....huhuhu

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri