27 February 2011

minggu-minggu perit


hai kitak...

aku nak tanya kat korang..tugasan berkumpulan ke tugasan berseorangan yang korang suka..kalau soalan tu kena kat aku ,aku jawab macam ni..
''kalau boleh nak buat sorang, tapi kalau berkumpulan tak pe lah..tak kesah,aku okey jer''
hahaaa..tapi,last-last aku buat berkumpulan..

aku nak komplen, kalau dah tahu tu tugasan berkumpulan, tolong la bagi komitmen..ni tak,esok nak hantar, baru malam ni nak stay up sampai pagi..ko ingat ok ke buat macam tu?..hahaa...jangan harap la..pasti kelam kabut..aku punya bahagian dah siap,ko punya mane????
hahaa...komfom xsempat nak siap..nanti lecturer pun naik angin..aku yang dah siap pun kena marah juga...tu yang tak best..
satu lagi,tak semestinya yang kau buat tu betul 100% dan tak semestinya yang aku buat tu betul 100% .tapi,ko jangan la komplen yang aku buat,sebab bahagian aku,aku dah buat...
ko punya bahagian tak buat lagi..hahaha
ada hati nak komplen hasil titik peluh aku,
padahal kau punya bahagian tak siap..
agak-agak la,fikir sebelum buat tindakan..
bukan apa,
kau buat macam tu menampakkan kebodohan kau sendiri..
soryy to say la..

aku rasa ni la yang orang selalu sebut,
'cakap tak serupa bikin'

so,lepas ni aku harap dapat partner yang bagi komitmen..
bukan setakat komitmen tapi yang pasti 'sama palak'...

*post ini tiada kaitan dengan member-member aku..
yang aku xsebut tu kira dalam golongan yang diatas la..
kau jangan risau, respect aku dekat kau tak hilang..

ptsl tersayang:




5 comments:

n. raziebah bakri said...

ada pro n kontra nya ktk..mun dpt ahli yg susah mok commit n just suka ngarah jak yalah x best nya...pasya mun slh kta d'anok n cmplaint...huhuhu.... susah2x.... ermmm.....

Irman Fareed Kadir said...

bena ya...mek lebih suka polah kdrik...tp mslahnya,suma assmnt kmk ya msti polah berkumpulan...

n. raziebah bakri said...

smalah...mun dpt nk molah drikpun jak...mun krja kta dh settle kelak krja daknya blm settle jd mslh gk...ish3x...bnyk2 sbr jak lah...

Irman Fareed Kadir said...

ya la...xpa...kmk dpt ilmu lbih skit dari org ya..hahaha...dah pdh ngn ann ka?

n. raziebah bakri said...

dh mk pdh ngn nya....sms dh tp nya blm respon gik... fb pun bruk tk...hehe... mun jd kelak kmk roger2 ktk k...

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri