04 April 2011

Malam Randau Kenyalang2011


kalau entri sebelum ni pasal festival seni UKM..kali ni aku nak cerita sal malam randau kenyalang 2011(MRK11)..malam randau kenyalang kenyalang ni adalah dinner yang dianjurkan oleh persatuan mahasiswa/i sarawak untuk anak sarawak yang berada di bumi UKM ni.Dalam MRK11 ni aku diberi tanggungjawab untuk menjadi (runner dalam majlis).pengalaman first.walaupun penat, tetapi penat tu hilang dengan kerenah ajk mrk lain yang mencuit hati.hahaa..torang nang best.mrk11 ni dibuat pada hari ahad.(sehari sebelum mrk aku ada festival seni UKM).

ada sorang lec yang spoting..hihii
bestfren aku kat sni(dr 2nd school)
ajk2 mrk11
ajk mrk11
blogger ngn k.azie
ajk mrk11 yang settle keja..best ny
ukmkl student
mantan exco..nang lucu dak tok
salam perpisahan kepada exco lama
ajk mrk11-cenderahati
my senior
astghafirullah...ish..baju tu
kembar????
ajk mrk11 (ade sorang menyelit)
penghujung mrk11

festival seniUKM



setelah sekian lama aku xmengupdate blog, kini aku kembali.kembali kepada rutin kebiasaanku,setelah agak lama menyepi.pada entry kali ini aku nak bercerita sikit tentang apa yang telah berlaku sepanjang minggu-minggu yang lalu.antara aktiviti yang agak besar dan memerlukan tenaga dan banyak mengambil masa sehingga masa aku berfacebook semakin terbatas-Festival Seni UKM,Malam Randau Kenyalang 2011- aku nak cerita sikit pasal fsUKM.pada malam kejadian, kumpulan aku akan mempersembahkan persembahan gamelan muzik kontemporari..persembahan ke5 daripada 19 persembahan.sebelum terlupa,syukrann kepada uncik adzan kerana banyak sangatmembantu team kitorang.overall selepas persembahan,team kami dapat buat yang terbaik,walaupun x 100%perfect..tapi ok la..ni ada sedikit tatapan utk sahabat-sahabatku sekalian.


sebelum nak buat persembahan gamelan(dah duduk kat pentas)

gendangmate aku..:)

selepas persembahan*dalam team tu 2org je budak laki

bru knal,tp macam dah knal lame

ktkorg nang best..hahaa..
video
ni video yg diambil dari view belakang sekali
 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri