27 February 2011

zar bakery...


hai kitak!!!

post kali ini aku nak cita pasal hari ahad
*pada suatu hari, burung-burung pun berkicauan, ada yang bergembira, ada yang bekerja..
*siapa yang tengok cerita hantu kak limah mesti kenal ayat siapa ni.
hahahaaa...

hari ni tak tahu kenapa semangat aku tinggi nak siapkan tugasan
setelah berpenat lenat bersuka ria pada hari sabtu*,semangat ku jadi lain..
*hari keluarga pemasra/sila lihat post sebelum post ini..
tak menyesal aku join program tu..
hahahaha

aku ada 3 tugasan yang kena hantar minggu esok...
hari isnin ada 1 tugasan
hari selasa ada 1 tugasan
hari khamis ada 1 tugasan+midsem
dan midsem lain yang aku tak ingat..

so hari ahad yang berbahagia ini aku nak siapkan tugasan,
sekurang-kurangnya 2 tugasan boleh siap..
amiiinnn...
harapan ku tinggi sangat...

hahaa...aku nak kasi gambar
tempat aku update blog ni..
taadaaa...
korang kenal kan tempat ni?

tempat ni adalah salah satu tempat feveret aku kat ukm..
kalau boleh,aku nak buka satu bakery macam ni kat tempat aku..




7 comments:

n. raziebah bakri said...

good luck utk mid sem,assignment n segala krja yg nk dsubmit...hehe...

created by me::za vs fey luff::juZ me said...

huhu...ok ba tu...
ATB

Irman Fareed Kadir said...

tq...cgek jak dpt siap ritok...dah terbaek kmk polah ya..hahaha...harap menepati cita rasa ustd ya..

za:apa ATB?

created by me::za vs fey luff::juZ me said...

laa...ATB ya, all the best..k kitak...kitak kn kuat semengat..he..
yuhu...org dh tua ba..

hani apandi said...

irman fareed kadir?

ktk ada abg nama irman fareez sik?
nama macam familiar jak.hoho

created by me::za vs fey luff::juZ me said...

haha...abg nya la ya...hani...

Irman Fareed Kadir said...

aok eah..kmk adik ny..org tggh mek ayed..

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri