09 March 2011

berat sama dipikul

hai ktk..
alhamdulillah dan aku bersyukur kerana masih diber nikmat untuk hidup.
Aku baru je selesai menyiapkan dan membentang tajuk "Imam Syafi'e: Sejarah dan Perkembangannya di Tanah Melayu". Tugasan yang paling penat nak buat tapi aku cuba yang terbaik untuk menyiapkan tugasan tu. Ustaz tak komen apa-apa selepas pembentangan tu. em, mungkin pembentangan tu ok atau sebaliknya.
Eh!sebelum tu, aku nak kenalkan korang ngan sahabat setugasan. Nama, Abdul Jamain,kitorang panggil 'Abi', Abi ni kiranya sudah berumur..lingkungan 50an. Walaupun Abi submit lambat tugasan tu kat aku, aku okey je..hahaa...ye ke aku ok?tapi x pa lah..benda dah jadi,xboleh nak salah Abi 100%, sebab Abi ada komitmen lain.Sekarang tugasan aku tinggal satu lagi.hahaaa..senang dalam hati sebab beban dah berkurangan.Lepas ni boleh la aku concentrate untuk exam.
Final exam 12/4-29/4..fuhh..okeyla..semester ni dah ada study week,tak macam semester lepas xde study week. Dah lah xde study week,jadual padat sangat(nak bagi cuti lebih katakan).lepas exam kitorang cuti panjang..4bulan..yeah..tu yang aku suka sangat..rindu ngn family..mula-mula ingat nak buat short-sem, tapi mak aku cakap balik je la..apapun family first..ahaha,aku pun memang nak balik sangat.ada keja aku nak buat kat sana..kalau boleh,aku nak keja jadi gstt..3bulan pun jadi la..dapat jumpa student aku dulu..hahaha..

3 comments:

za wrote this said...

wah ustad...alhamdulillh..kerana msh dpt bersyukur, haha
ajar baik2 nt keh..well, sian sik da stdy week...o tedah...
n congrats

Irman Fareed Kadir said...

za...ya sem lepas..sem tokk ada eah...ya mek asa ok skit la..xda pressure glak..
bha,pkt ramei2 masok ukm..

za wrote this said...

insyaallah...amin...
mun ada berita bait, mek khbrkan ila anta
lak kitak jak la tolong polah asgmnt mek, sak ati kamboh sinun sitok ;)
oo tedah.. :P
kitak, boh la o pk word verification ya...
:') k..

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri