04 April 2011

festival seniUKM



setelah sekian lama aku xmengupdate blog, kini aku kembali.kembali kepada rutin kebiasaanku,setelah agak lama menyepi.pada entry kali ini aku nak bercerita sikit tentang apa yang telah berlaku sepanjang minggu-minggu yang lalu.antara aktiviti yang agak besar dan memerlukan tenaga dan banyak mengambil masa sehingga masa aku berfacebook semakin terbatas-Festival Seni UKM,Malam Randau Kenyalang 2011- aku nak cerita sikit pasal fsUKM.pada malam kejadian, kumpulan aku akan mempersembahkan persembahan gamelan muzik kontemporari..persembahan ke5 daripada 19 persembahan.sebelum terlupa,syukrann kepada uncik adzan kerana banyak sangatmembantu team kitorang.overall selepas persembahan,team kami dapat buat yang terbaik,walaupun x 100%perfect..tapi ok la..ni ada sedikit tatapan utk sahabat-sahabatku sekalian.


sebelum nak buat persembahan gamelan(dah duduk kat pentas)

gendangmate aku..:)

selepas persembahan*dalam team tu 2org je budak laki

bru knal,tp macam dah knal lame

ktkorg nang best..hahaa..
video
ni video yg diambil dari view belakang sekali

1 comments:

Za said...

salam ng mat gendang k hahaha

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri