20 November 2011

makna disebalik bola

er..lelaki memang suka tengok bolaMain bolaMain game bolaSemua la yang ada kaitan dengan bola.aku?aku minat main bola sejak aku tahun 5 lagi..aku masih ingat,waktu tu ayah aku jadi coach bola untuk team aku..pastu team aku friendly dengan budak skolah lain.yang bestnya,team mng setiap game..haha..ye kot..pastu aku dapat pulak main wakil zon.wah!mkin minat la aku main bola..haha...stakat zon je..pastu dah x lepas..haa..sbb ada yang lbih hebat..hebat la sangat or waktu tu badan aku kechik sangat..xkisah la!masuk je scondary school,aku main2 cmtu je..sbb apae ea??aku pun xingat..masuk f4,bru try2 nak jadi wakil skolah..first game,join piala coke..time f4..aku jd cmf..haha..team aku dapat no 3 je..xpe..gud try untuk aku yg first time..pastu f5-f6..aku still main..main wakil skolah je.tapi xmenang ape pun..xde rezeki..pastu f6 aku berjinak-jinak ngn futsal..dan aku sangat2 suka main futsal..aku boleh main direct 2 jam..nonstop..sbb aku suke sgt2..hbis je skolah,aku join team cikgu..aku main futsal ngn bola padang..sepanjang aku main..aku injured 2kali..yang first, aku jalan terhincut-hincut slama 2 minggu..the second one,aku xleh sgt nak jalan..mmg sakit giler..sebulan lebih aku xmain futsal,xmain bola padang..sebab salah urat yang melampau..sampai sekarang urat tu masih xberada ditempat yang sepatutnya urat tu berada.korang tak tau..sebab aku xpenah cakap ngn korang..gpun korang pun xtye..yang pasti minat aku dengan bola mmg pergh..pastu family aku jenis yg supportive..kalo aku ada match,kompom dan pasti family aku akan jadi penyokong utk team aku terutama mak ngn ayah aku..sbb family aku nak tgok aku main..sbab tu aku sayang sangat dgn diorang..diorang kompom phm..kalo aku xangkat kol,x reply mcez..huh,pasti,samada aku tdo atau aku tgah buat bnda yang ada kaitan dgn bola.sangat memahami..er, sebenarnya sy buat entri ni untuk gf sy..sy nak dia tau yang sy xpernah pun terlupa nak mcez dia..sy x mcez sebab sy (main futsal,main pes)..jadi dengan ini sy nak minta maaf banyak2 dan sangat2 kat dia..yg sy tau dia mesti kecik ati ngn sy.lovefiza a lot##suke tgok gf sy senyum.please senyum for me

1 comments:

Za said...

arsenal la ya...xpdh..grr..
thanks n sorry

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri