22 February 2011

DiGi easy PREPAID


now you can choose a number you want.
Just dial *128# to select your number today!

hai!

post kali ini, aku nak cerita sikit tentang diGi
aku dah beli nombor easy prepaid..
hahaaaa
0166390697
...
kalau tak dapat kontek aku no celcom,mksudnya aku tengah guna no tu la...
berbaloi atau tak,tunggu dan lihat saja penggunaannya nanti..

4 comments:

a d e n g said...

wei..gatal nak bertukar no..ngegeh! hahahah...

Irman Fareed Kadir said...

bkn gatal la ain..hidup tok sentiasa memerlukan pembaharuan...kalau tidak kita ketinggalan.oleh itu,untuk menjadi insan yang berjaya..percaya pada diri dengan tekad yg unggul..insyAllah Allah bersama kita

niesasukasuki said...

jgn rasa cuak ! hahaaa.digi easy memang da superb la stakat tok.aku dah guna 4 bulan.berbaloi baloi =.=

Irman Fareed Kadir said...

bena ka kayb?tapi tiga orang jak kan yang free..yg lain biasa...

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri