20 August 2011

power of family

Alhamdulillah,syukur sangat-sangat sebab masih diberi kesempatan menyambut ramadhan pada kali ni.tapi yang paling excited bila dapat berbuka puasa bersama-sama family.walaupun mak ayah sibuk dengan kerja (cuma weekend je balik rumah) tapi still boleh berbuka puasa sama-sama.kebiasaannya beli makanan dan berbuka kat rumah.kali ini,my dad bawak sefamily pg berbuka puasa kat valley(eastwood).kena lah booking meja dulu baru leh berbuka,kalau tak,comform xde tempat.sebab bukan muslim je yang pegi sana non-muslim pun ade gak.yang bestny time tu dapat la jumpa family-family lain,schoolmate,my student.kalo nak cerita pasal makanan,fuh..bnyak,sedap and lastly kenyang giler..hahaaa…so,walau apapun yang jadi kat kte,walau banyak masalah yang ada,kita kena lah cari tempat mengadu yang betul eah..sebab family lah segalanya.susah senang kita pasti ada family kat belakang.sayangi keluarga(family first).

1 comments:

Za said...

marek tok nak???wah! kenak sik da tgga muka kitak d valley..ho!

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri