20 February 2012

Kia Track'ster

hello! best kan bila dapat drive kereta,nampak elegan. Setiap orang ada kereta yang diidamkan.kalau saya, saya memang minat banyak kereta. minat tu tentu berubah bila tengok kereta lain.macam dulu minat kereta ASX..haahaa,sekarang ni dah xtau minat kereta yang mana.tp yang penting sy suka tengok kereta yg sporty.

kali ni sye nak gtau sikit pasal kereta KIA Track'ster..fuh,jatuh hati la ngn kereta ni.okey,checkitdaud!!

Chicago Auto Show 2012 akan dilangsungkan mulai 8 sehingga 19 Februari depan, menyaksikan banyak syarikat automotif mula mendedahkan secara online barisan kenderaan masing-masing yang akan dipamerkan. Kia turut tidak terkecuali apabila telah mengeluarkan sekeping imej lakaran model konsep terbaru pengganti kenderaan bandar Soul, dikenali dengan nama Kia Track’ster.

Berkuasa, dinamik dan agresif, Kia Track’ster concept memperlihatkan rekaan baru lebih sporty untuk generasi terbaru Kia Soul, sebuah SUV dalam segmen B. Ia direka oleh Studio Rekaan California (California Design Studio), dengan jangkaan enjin petrolnya mengeluarkan kuasa setinggi 250PS. Model Kia Soul semasa ketika ini diterima baik oleh pelanggan Kia di US, dengan rekod jualan pada tahun 2011 melebihi 102,000 unit.

Setakat ini masih belum ada rancangan dari Kia sama ada model konsep Track’ster ini akan dikeluarkan secara rasmi.

mesti ada yg suka dan ada juga yg xsuka..setiap org ada pilihan masing2..enjoy ye bila tengok gambar kat bawah ni..


macam best kan.tapi xpernah tengok kereta ni kat malaysia..
harap boleh jadi yang pertama..



jadi,korang pulak?minat kereta apa?

3 comments:

Za said...

kalau minat ng kereta kuda kat Melaka tu boleh di katakan minat ke???
eh eh eh...BORROW SEBULAN KIA TRACK lak mun dah jadi org pertama d malaysia membeli nya...

hehehehe...tumpang sedua kaki :)

Fareed Kadir said...

boleh sgt2..kan awak istimewa..pasti

..me.. said...

jadi keta sewa jak et ! haha. sewakan dkt ukm

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri