09 November 2010

bola


bola~sapa xmnt bola...kalau xmnt,xper la..
yang penting aku mnt sgt kat bola...xkire la bola sepak ataupun futsal..janji aku gmbira..aku mnt team liverpool fc,aku pun xtau knape..
xboleh nak buang la mnt tu..nak tau camana mnt aku tu???
cmni-tiap hari aku cek website liverpoolfc..official website..so kire dah jadi habit..tp kalau aku blik kpg xleh la nak cek,sbb internet slow sgt..xlarat nak menunggu..eah..sebelum aku lupa,aku nak bgtau yang aku mnt sgt2 main game bola..terutama PES...
aku start minat main PES ni sejak aku umur 12tahun...dah masuk 8thun aku main PES ..fuh..aku pun xsangka..member aku pun heran gak..knape la aku mnt sgt main PES...huuu...

2 comments:

..me.. said...

PES tu pe ncik Irman? haha,, bola!!!

Irman Fareed Kadir said...

pes tu PRO EVOLUTION SOCCER..haha..game bola la

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri