08 November 2010

miri oh miri

Gmbar ni diambil dari salah satu view yg ada kat miri..im proud to be rakyat miri..
walaupun tmpat tu xsemaju kl,tp lbih maju dari tmpt2 lain yg pernah aku prgi..
byk cerita disebalik bndraya itu..
aku mmbesar di sana..
belajar pun lebih 7thun kt sn..pglmn pun byk..
kalau dulu selalu jalan kaki jer pusing-pusing miri..
tu pun x semua tmpat..sbb ada certain tmpat tu jauhh sgt..xlarat nak jalan kaki..
So lepas ni aku ajak member aku kat sini utk pg sne..
baru la dpt rs negeri org,xkan lah org jer rs negeri die..xadil kan kalau mcm tu..hehe...

1 comments:

chefbagus said...

Saya juga akan tinggal di Miri

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri