08 November 2010

keramaian


Pengalaman baru bermain ice-skating dan pg aquaria kt klcc..thank kepada sahabat-sahabat yg sudi keluar sakan bersama...terutama kepada tahir..yg lain jgn kecik ati..best la ada kawan mcm korang..(eh..)kalo ada masa aku nak ajak pegi pulau pangkor..ada game best kat sana..pasni nak ajak kwn2 lama yg xsama universiti...kat sini aku letak gmbar untuk tatapan bersama..bak kata orang-kenangan..


~jijah,ain,et,taher
waa...ni kat mane eak???akuu pun xingat,yang aku ingat ni dekat escalator..haha..sbb dlm gambar ckp mcmtu...tp kan..nak cite kat kat sini,jalan dgn kwn2 memang best..bkn la jalan ngn family tu xbest,tp kalau kt jalan dgn kawan kt ade free sikit..haha...




















~tahir,et,jijah,ain-hahh!!!waktu ni aku ingat,sbb waktu tgh tggu yana,yana tukar tiket flght,nak balik sini awal..almaklumlah..dah jd orang penting kat sini..hahaa...gurau jer eah..















~yana-the wonder girl




















~tahir,yana,ain,et-haha...suria klcc..ni sebelum nak pergi aquaria,penuh orang kat area ni..org2 kt sikit jer..foreigner je byk..
















~tahir,jijah,ain.....et..aku bergmbar jarak2 ni sbb aku mmg nak begambar mcmni..haha..xda motif pun.















~tahir main kejab jer ice-skating..alasan
"kaki aku dah xtahan sbb kasut tok kecik glak"
hahaa...bayar rm23,tp main 1 round jer..tapi aku
xkisah..janji pernah main..next time aku pergi lagi!















~irmanfareed,yana,tahir..ni kat dalam aquaria..
memang best tengok ciptaan Allah..indah sangat..
so kita haruslah bersyukur dengan apa yang kita ada,hargailah sesiapa yang menghargai diri ini..
(ada kaitan ke dengan aquaria??)haha...

4 comments:

Irman Fareed Kadir said...

byk gmbar lagi..tp xnak letak..

..me.. said...

letak la banyak2 :)

fairy belle said...

dalam gambar 2..siti amyruul saliana kan..krim salamnya..kata hepi blated bday..

Irman Fareed Kadir said...

fairy belle...ok...member yana ke?

 
© Copyright 2035 Fareed Kadir
Theme by Yusuf Fikri